Themafeesten

Themafeesten

Bij aankomst in ons 18e eeuwse feestgelegenheid wordt u ontvangen door onze gastvrouw/-heer die u een cocktail, met of zonder alcohol aanbiedt in de Taverne.

Havana aan de Waal

Bij aankomst in ons 18e eeuwse feestgelegenheid wordt u ontvangen door onze gastvrouw/-heer die u een cocktail, met of zonder alcohol aanbiedt in de Taverne. Na een half uur openen wij of uw gastvrouw/-heer het tapasbuffet (of naar keuze) welke rijkelijk is voorzien van tal van heerlijke gerechten.

Na het buffet is er een workshop salsa-dansen voor alle gasten door onze dansleraar Zico en zijn begeleiding (deelname is vrijblijvend).

Een uniek wervelend programma van 4 uur, eventuele verlenging is mogelijk. U kunt exclusief gebruik maken van alle drie de aaneengesloten gewelven. Bijvoorbeeld een partygewelf een loungegewelf en tevens een unieke licht en lasershow

Vanaf 60 gasten

Voor meer informatie

Dance Classics Party - Back to the 70's & 80's

U wordt ontvangen door onze gastvrouw/-heer en wordt begeleid naar de disco waar u en uw gasten een cocktail ontvangen (indien gewenst zonder alcohol). Alle tafels zijn voorzien van luxe zout en olijfgarnituur Bij dit themafeest gaat het om de nostalgie van de 70’er jaren!

U kunt gaan genieten van ons ‘Seventies- Buffet’, een culinair gebeuren (tapas buffet of een door u samengesteld buffet) waar de fijnproevers de vingers bij aflikken. Na het buffet geserveerd in gewelf 2 gaat de discotheek open; glitter en glamour compleet met lichtshow, spiegelbollen, blacklight, lasershow en niet te vergeten een ouderwetse rookmachine.

Onze DJ start het showprogramma in de sfeer van Saturdaynight Fever: muziek van ABBA, The Tramps, The Supremes etc. Het is ook mogelijk dat u uw eigen playlist inlevert bij de DJ en die zorgt er dan voor dat het gedraaid wordt. Kosten p.p.€ 59,50 (vanaf 60 gasten)

Casino Party

Word als een miljonair ontvangen door onze croupiers, terwijl wij u ondertussen een tropische cocktail serveren (eventueel zonder alcohol). De deskundige croupiers – ooit betrapt op steekpenningen in Las Vegas – leiden u door de duistere en twijfelachtige formules van zekere winst (of verlies).

U speelt met fiches of bankbiljetten met uw bedrijfslogo erop of een foto. Roulette en blackjacktafel inbegrepen
In gewelf 2 staat u buffet klaar.

Voor meer informatie

Bierfest (Oktoberfest)

Das fest aus München dat u de avond van het jaar brengt. U neemt plaats en u wordt voorzien van een heerlijk mass biertje of een ander drankje. In gewelf 2 staat een heerlijk buffet van erwtensoep, zuurkool-, boerenkool en wortelenstamppot met worst en speklappen en draadjesvlees voor u klaar.
Uiteraard zijn onze dames zijn verkleed in dirndl jurken.

Dit bieden we aan vanaf 50 gasten, voor €40,50 per persoon

Fun & Party show

De Fun and Party show is een complete avondvullende show waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Uw feest begint al bij binnenkomst waar u door twee breedgeschouderde security mannen wordt gecontroleerd op allerlei zaken, zelfs een busje deodorant wordt al als gevaarlijk wapen aangemerkt, waarop u in de boeien wordt geslagen.Voor meer informatie

Of twee hippies die zelf nog niet eens weten of ze wel op het feest thuishoren. Vanaf het begin zorgt de dj voor lekkere muziek, afwisselend met een set live music van Wally wordt uw publiek steeds verrast door vreemde snuiters zoals; de dronken ober, de schoonmaker en andere animaties die Wally en zijn team doen. Dan is het tijd voor de hoofdact; de muziek zwelt op en een aankondiging doet de spanning stijgen, daar is Belviz!!

Dit bieden we aan vanaf 65 gasten, voor €69,50 per persoon (4 uur).

Voor meer informatie

Inbegrepen

 • Welkomstdrankje
 • Alle (alcoholische) dranken
 • Zoutgarnituur
 • Olijvengarnituur
 • Koude hapjes
 • Zaalhuur
 • Bittergarnituur
 • Complete live show van 4 uur (diverse artiesten )
 • Discotheek met laser- en lichtshow en dj

De PubQuiz als uitje of evenement?!

In veel steden is de plaatselijke PubQuiz een bekend fenomeen waar veel mensen regelmatig naartoe gaan. De PubQuiz voor uw uitje is net iets anders, want deze wordt helemaal voor u op maat gemaakt. We hebben vele fotorondes, algemene vragen, thema-vragen, muziekrondes en nog veel meer.
Hoeveel rondes, welke thema’s en het soort vragen is helemaal aan jullie of bepalen we op de dag zelf in overleg met de deelnemers. Vragen over uw bedrijf, familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd! De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen. Succes gegarandeerd!

Inbegrepen

 • Welkomstdrankje
 • Alle dranken
 • Bittergarnituur
 • € 42,50 p.p. vanaf 60 gasten
 • Geheel aanpasbaar naar uw wens qua invulling